Om oss

Reàl Marine AS leverer preservering og beskyttelses-produkter til offshore-industrien.

Vi har kontor og lager på Sola ved Stavanger og søsterselskap i Esbjerg DK, ReàI Safety &Protection AS.
For gamle kontakter; I 2011 skilte vi ut Safety-produktene.

Reàl Marine A/S er en produktleverandør. Preservering- og pakkeoppdrag utfører vi sammen med Carepak AS. Vi har implementert kvalitetsystem som tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 9001.


Våre kunder er hovedsaklig oljeselskap, boreselskap og verft, men etterhvert også en stor andel industri.

Noen av våre referanser:

Frost og varme, fukt, gasser, rust, støv, sand og mekaniske påkjenninger skader dine ferdigvarer.

Vi leverer beskyttelse for produktene dine. Her finner du kjemikalier, tørkemiddel, rørbeskyttere, innpakking og spesialløsninger for offshore.

Et stort offshore-prosjekt settes sammen av deler fra hele verden og tar som regel flere år å ferdigstille. Underveis vil rør, tanker, pumper, elektronikk, fasader, glass, tepper - ja alle de tusenvis av byggesteiner en plattform består av - utsettes for ekstreme belastninger. Komponentene må tåle stekende ørkensol i Dubai og senere bitende polarvintre i Barentshavet. Spesialutviklet elektronikk kan tilbringe måneder på skip i alle slags klima for deretter å monteres blant hundrevis av sveisere, sandblåsere og malere om bord på en hektisk modul et eller annet sted på vestlandet. Vår jobb er å levere produkter som beskytter disse verdiene helt fram til anlegget er klart til oppstart. Har vi gjort jobben vår godt nok så trykker du på knappen... og alt flyter som en drøm.