Ventilator Inline 80x250 mm 095L144

SKU
11002144

Air Sentry Inline Pustefilter L-144. Høyde 220mm, Diameter 83mm. 1/2" NPT anslutning, Elnr 1834171

kr 925,00 kr 740,00

Air Sentry Pustefilter L-144, for hydraulikk eller instrumenter. Inline versjon med gjennomløp via 1/2" NPT-gjenge i begge ender. Hindrer at vann suges inn med luften. Silica gel tørkemiddel bygd inn i engangs plexiglass-beholder. Hele enheten byttes med tørkemiddel og det hele i løpet av sekunder.

Filteret indikerer at det er mettet når det skifter farge fra oransje til grønn

Maksimalt vannopptak på 192 gram. 

Tørkeapparatet kan installeres hvor som helst der det i dag sitter beholdere med silikagel. Tørkeapparatet er fylt med silikagel når det leveres. Det betyr at du ikke trenger å tømme og fylle på tørkeapparatet for hånd. Tørkeapparatet er klart til bruk når du bryter plomberingen. Når gelen ikke kan absorbere mer vann, viser fargeindikator at det er på tide å skifte tørkeapparat.
Plomberingen er lett å ta bort og hindrer at fukt trenger inn i tørkeapparatet før det tas i bruk. Tørkeapparatet beskytter transformatorer, hydraulikksystemer og girkasser fra fukt og forurensing. Dette er et kjent problem som forårsaker korrosjon, øker slitasjen, reduserer oljens levetid og gir gode vekstforhold for bakterier.
Air Sentry-tørkeapparatet fjerner fuktighet før det trenger inn i oljetanken. Fuktigheten vil ikke ha noen sjanse til å komme inn i oljetanken, annet enn gjennom luftinntaket, tørkeapparatet blokkerer dette ved å tillate luften å passere gjennom den vannabsorberende silikagelen. Partikler stanses i et innebygd 2μ-filter.

  • Reduserer forurensning
  • Reduserer vanninnholdet
  • Reduserer rust og oksidasjon
  • Reduserer nedbrytningen av olje
  • Forhindrer overoppheting
  • Hindrer utstyrsfeil
  • Forlenger levetiden