Rapid Soft Cover for ANSI flens, 150-600#

SKU
RSCANSI

Rapid Soft Cover er utviklet av Reàl Marine AS for beskyttelse av flenser. Sandwich-løsningen består av et 5mm lag med myk cellegummi og et 4mm lag med hard PE-plast. Det myke laget sørger for en støvtett og dempende anslutning mot flenseflaten. Den harde PE-plasten på toppen beskyttes mot mekaniske støt, skraper etc. Beskytteren leveres gravert med dimensjon og med plast festebolter inkludert i prisen. For Rapid Soft Cover til trykklasser mellom 900-2500#, trykk her

kr 0,00 kr 0,00

Tilvirkes for stort sett alle flensetyper og størrelser. For store ANSI-flenser i  tunge #-klasser skal det sjekkes at det finnes store nok plastbolter. Hvis det ikke er mulig å finne passende bolter kan RSC-coverene lages uten boltehull, dvs med innfesting ved hjelp av nylonstrips. 

På RTJ-flenser vil tetningsflaten være forhøyet slik at det blir et gap mellom beskytteren og flensen. Dette kan vi løse ved å legge inn et ekstra lag med 5mm skum (kjøpes separat). Kunden kan også velge å tape rundt som en ekstra beskyttelse mot støv. For de største flensene i veldig tunge trykklasser undersøkes designet spesielt på grunn av denne ekstra høyden på RTJ-flaten.