VCI Outdoor film

SKU
10100060

Zerust® E Folie OPS EU 6m x 50 
Outdoor Preservation Film, Krympefolie med både VCI og UV-beskyttelse tilpasset for utendørsbruk.

kr 13375,00 kr 10700,00

Kraftfull krympefolie med både VCI (Volatile corrosion inhibitors) og UV-beskyttelse. Filmen er tilpasset for utendørsbruk og tåler veldig tøffe forhold.

.

Volatile corrosion inhibitor (VCI) emballasje beskytter produktet mot korrosjon.

De aktive VCI-molekylene damper ut av plastfilmen. Deretter avsettes VCI på alle flater inne i forpakningen og gir alle flater korrosjonbeskyttelse. Overflater som ellers ville vært umulig å komme til med coating eller annen korrosjonbeskyttelse er nå like godt beskyttet med VCI. Molekylene ligger i et tett og tynt lag som beskytter mot fukt, salter, gass, smuss og annet som kan gi korrosjon.

Når VCI-filmen fjernes, for eksempel ved å pakke ut godset, fordamper også VCI-molekylene etterhvert. Dette betyr at produktet kan for eksempel gå til maling uten ytterlige behandlinger som fjerning av coating etc.o

Zerust er verdens største produsent av VCI og leverer til mange av de store bilfabrikkene.

Vår mest brukte form for VCI er VCI-plast. Denne både ser ut og oppfører seg som annen plast til emballering men er altså tilsatt VCI for å gi korrosjonbeskyttelse.

Den finnes i varianter som; folie, pallehetter, poser, lynlåsposer, strekkfilm, krympeplast etc.

VCI plast er også tilgjengelig i en Outdoor Preservation Shrink Film, altså en tykk krympefilm med UV-resistens nok til 3 års problemfri utvendig lagring. Spesielt egnet ved sjøeksport eller langtids lagring i fuktige omgivelser.

Les mer om produktet på Zerust.no (åpnes i nytt vindu)