Zerust Axxanol 750 VCI-Spray

SKU
10301121

400ml sprayboks

kr 188,75 kr 151,00

Zerust Axxanol 750 rustforhindrende olje tilbyr spraybar beskyttelse med VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) til metaller som skal shippes eller lagres. Den gir robust korrosjon beskyttelse til metalloverflater såvel som tomrom, hulrom og kammere som er vanskelige å nå.

Gjør mer med tid og ressurser med ett produkt; Zerust Axxanol 750 VCI Olje. Den gir omfattende beskyttelse ved å kombinere en fuktighetsbarriere og en kontaktforhindrende film med Zerust VCI kjemi som penetrerer for å beskytte hulrom og kroker. Axxanol 750 er designet for å påføres via spray og beskytter stål, støpejern, aluminium, messing og kobber i opptil 10 måneder innendørs og opptil 7 år i påføringer med bruk av emballasje.

Axxanol 750 etterlater en klar, tynn, oljete film som kan enkelt fjernes med et alkalisk renseprodukt. For å beskytte tomrom, påfør på overflater som kan nåes ved å spraye for så å forsegle alt. VCI’en beskyttelsesmolekyler vil mette og beskytte innenfor forseglingen. Under feltøvelser forble Axxanol 750 flytende og spraydyktig ved kuldegrader ned til -23°C.