Zerust Axxawash NW 10C Flashrust-vask 18,9 ltr

SKU
10301144

Spann 18,9 liter

kr 4000,00 kr 3200,00

Bruk Zerust AxxaWash NW-10C for å fjerne smuss fra metall og organiske eller uorganiske forurensninger på jernholdige metaller.

Vask overflatene slik at korrosjon ikke får fotfeste og pakk maskindelen i VCI (Volatile corrosion inhibitor) emballasjematerialer. AxxaWash gir også optimale betingelser for malingsstrøkene som påføres senere.

AxxaVask NW-10C er et mildt alkalisk, lavtskummende, vannbasert rengjøringsmiddel som kan brukes i dypping, ultrasonisk vask og lavtrykk/ultrahøyttrykk(UHP)hydrojetting. I tillegg til å fjerne hydrokarboner effektivt, deaktiverer AxxaWashNW-10C vanlige korrosjonsforårsakende anioniske forurensninger som klorider og sulfater som ligger igjen etter væskene som ble brukt under maskinering. Når metallet gjøres rent utsettes angrep av flashrust. Axxawash er et flytende konsentrat som kan tynnes ut. Bruk en løsning av AxxaWash NW10-C for å rengjøre svært reaktive jernholdige metaller slik som støpejern eksponert for uorganiske salter og andre kontaminanter. Rengjøringsmiddelet er også svært effektivt til emulgering av de fleste typer av hydrokarbonholdige forurensninger.