Preserveringsbloggen

Webinar: Myter eller fakta om korrosjon

18. Mars arrangerer Zerust et 30 minutters langt webinar om korrosjon. Pga tidsforskjellen vil det være mulig å se webinaret i etterkant
Hele artikkelen  →

Hvilken flensebeskytter bør du velge?

Beskytte flenser mot støt, mekaniske skader og støv, er det en midlertidig beskytter og  må være så billige som mulig eller skal du beskytte flensen under sandblåsing og maling? Vi gir deg svaret på hvilken du bør velge!
Hele artikkelen  →

Hvordan preservere subseautstyr

Hvordan preservere subseautstyr som skal stå lagret på kai med Nordsjøen som nærmeste nabo? Da settes det høye krav til preservering når det skal stå ute i vær og vind på vestlandskysten.
Hele artikkelen  →

«Must haves» i verktøykassa

I enhver verktøykasse og et hvert verksted er det noen verktøy man bare MÅ ha – fastnøkler, skraller, hammer, men hva med kjemikalier? Det tar vi en titt på her!
Hele artikkelen  →

Preservering i tuneller – en fuktig utfordring

Vi har bygget oss opp god erfaring med å beskytte utstyr samferdselsprosjekter i Norge. Her får du informasjon om hvordan du skal beskytte elektroskap og annet elektronisk utstyr i kabinetter fram til prosjektet er ferdig.
Hele artikkelen  →

Støtindikatorer Del 3 - Hvordan velge riktig støtindikator?

Det finnes mange forskjellige typer støtindikatorer og enda flere sensitiviteter, men hvordan vet du hvor sensitiv indikator du skal velge?
Hele artikkelen  →

Støtindikatorer Del 2 - Monteringsprosedyre

Vi viser deg hvordan du bruker støtindikatorer på dine forsendelser i denne prosedyren
Hele artikkelen  →

Støtindikatorer Del 1 - Hvorfor overvåke forsendelser?

 Støtindikator, Shock Indicator, Lastevakt, Shockwatch – kjært barn har mange navn, men hva er det og hvorfor skal du bruke det? Med den høye veksten av e-handel og det eksponentielle antallet varer som sendes vil vi tro mange kan ha nytte av å ha pakkene sine overvåket for harde slag og støt
Hele artikkelen  →

Equnior TR2149 preserveringsmanual

I denne bloggen forklarer vi hvilke produkter du skal bruke med referanse til avsnittene i Equinor sin preserveringsspec TR2149. 
Hele artikkelen  →

Hvor mye silica gel skal jeg bruke?

Svaret er dessverre ikke alltid svart/hvitt, men her skal vi vise hvordan du best mulig kan beregne hvor mye silica gel du skal bruke 
Hele artikkelen  →

Velkommen til preserveringsbloggen

"Hvordan skal vi preservere dette", "hvor mye silica gel skal vi bruke", "Hvordan skal jeg pakke utstyret for utendørslagring" og så videre.. Svaret på disse spørsmålene og mye mer vil vi skrive om i denne bloggen.
Hele artikkelen  →