Preserveringsbloggen

Hvorfor du burde bruke barrierefolie!

Hvorfor burde du bruke barrierefolie og hvordan bruker man det?
Hele artikkelen  →

Hvordan deponere brukt Silica gel?

Det spørsmålet får vi ofte, og det å tolke hmsdatablader er ikke alltid rett frem – så hvordan skal du deponere brukt silica gel? Vi har snakket med Renovasjonen IKS og gir deg fasiten!
Hele artikkelen  →

Støtindikator - prosedyre og guide - Last ned gratis PDF!

Bruken av støtindikatorer øker på grunn av du har en visuell indikasjon på hvordan produktene dine blir behandlet etter de har forlatt lageret ditt, men hvordan skal du bruke de på riktig måte?
Hele artikkelen  →

Zerust Webinar - Debunking the myths of corrosion - STREAM NÅ!

Se opptak fra webinaret til Zerust - Debunking the myths of corrosion!
Hele artikkelen  →

Velg riktig VCI kapsel / emitter

Usikker på hvilken VCI kapsel du skal bruke? Vi gir deg en enkel tommelfingerregel for å velge riktig! Hva har det med badeballer å gjøre? Les mer og og finn det ut!
Hele artikkelen  →

Hvordan bruke Zerust VCI produkter på riktig måte

I nærmere 50 år har bransjer over hele verden brukt Zerust VCI (Volatile corrosion inhibitor) produkter til pakking av metalldeler for å forhindre rust og korrosjon under transport og lagring. Bruker du disse framgangsmåtene vil du utvilsomt ha gode resultater når du bruker Zerust VCI produkter! Last ned gratis pakkeinstruks!
Hele artikkelen  →

Ultra-rask FCI mot flash korrosjon

Flash rust er et litt vagt definert navn på et ganske konkret problem. Det oppstår gjerne i løpet av minutter eller få timer. Hva er flash rust og hvordan beskytter du mot det?
Hele artikkelen  →

Kan du bruke tørkemiddel sammen med VCI?

Det korte svaret er ja. VCI og tørkemidler fungerer på forskjellige måter for å redusere risikoen for korrosjon. Vi viser deg hvordan du kan kombinere de to!
Hele artikkelen  →

Produkter for kraftverk og trafo

Et utvalg av våre produkter er spesielt mye brukt på kraftverk og transformatorer.  Vi viser deg hvilke!
Hele artikkelen  →

Hvordan preservere elektroskap

Hvilke produkter man skal velge for å preservere elektroskap for transport og lagring? Vi har skrevet en komplett prosedyre for preservering av elektroskap som dere gjerne kan adoptere og gjøre til en standardmetode for preservering, pakking, transport og lagring.
Hele artikkelen  →

Preservering av ventiler

Skal en ventil ligge på lager er det viktig at den preserveres riktig slik at den fungerer når den en gang installeres. Også ventiler som er installert skal beskyttes, men nå gjennom en hektisk anleggsperiode med sveising og sliping overalt. Her gir vi deg noen metoder som holder deg unna trøbbel
Hele artikkelen  →

Webinar: Myter eller fakta om korrosjon. STREAM NÅ!

18. Mars arrangerer Zerust et 30 minutters langt webinar om korrosjon. Pga tidsforskjellen vil det være mulig å se webinaret i etterkant
Hele artikkelen  →