Velkommen til preserveringsbloggen - Erik Holsvik - Preservering - Reál Marine AS

Velkommen til preserveringsbloggen

Omtrent hver dag får vi spørsmål som "Hvordan skal vi preservere dette", "hvor mye silica gel skal vi bruke", "Hvordan skal jeg pakke utstyret for utendørslagring" og så videre.. Svaret på disse spørsmålene og mye mer vil vi skrive om i denne bloggen. Det blir fagstoff, nyheter, preserveringsmetoder og alt som omhandler preservering og produktbeskyttelse.

For å få varsling når vi publiserer nye blogginnlegg kan du melde deg på oppdateringene i skjemaet under. Vi sender automatiske oppdateringer en gang i uken.

Abonnere på bloggen?

* indicates required

Ved å melde deg på vårt bloggabonnement tillater du oss å sende deg våre siste blogginnlegg og andre informasjonseposter.

Du kan melde deg av abonnementet når som helst ved å trykke på linken i bunnen av mailen. For mer informasjon om våre personvernregler, besøk nettsiden vår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.