Ny, revolusjonerende, festebolt fra Reál Marine!

Ny, revolusjonerende, festebolt fra Reál Marine!

Det er lenge siden vi lanserte Rapid Soft Cover flensebeskyttere med de velkjente blå festepluggene. Denne typen flensebeskyttere har tatt markedet med storm og det er flere og flere som bruker disse og får de inn i spesifikasjonene! Utfordringen har vært pluggene, det har vært veldig mange forskjellige størrelser avhengig av hvilken flensetype, størrelse og trykklasse.

Vi tenkte; det må være mulig få finne opp et festemiddel som kan feste beskytteren uavhengig av størrelsen på bolthullene og som gjør det like raskt som flexipluggene?

Og det har vi gjort!

Vi har gått fra ca 20 forskjellige plugger til å bruke èn bolt og tre forskjellige størrelser skiver.

Vi introduserer Reál Rapid Bolt:

Reál Rapid Bolt

 

Bolten er 125mm lang og kommer dermed gjennom de aller fleste flensetypene, låseskivene er på 30mm, en på 50mm og en på 80mm avhengig av hvor store boltehull det er på flensen.

 

Hvordan virker den?

Skivene très på i sporet på bolten og vris en kvart runde for å låses. Vrir man skiven en kvart runde til låses den opp og skiven frigis fra bolten. Dette gjør at man kan feste flensebeskyttere lynraskt og uten verktøy! Bruker man denne bolten på flensebeskyttere av kryssfinèr i stedet for stålbolter vil man også spare penger, mindre risiko for skader/falling objects om man jobber i høyden, og MYE tid, dessuten kan de gjenbrukes!

Real Rapid Bolt

 

 

Her kan du laste ned produktdatablad

Produktdatablad

Her kan du laste ned størrelseguide til ANSI, CF og DIN-flenser

Produktdatablad