Støtindikator - prosedyre og guide - Last ned gratis PDF! - Jon H Leren - Pakking, Støtindikator - Reál Marine AS

Støtindikator - prosedyre og guide - Last ned gratis PDF!

Bruken av støtindikatorer øker på grunn av du har en visuell indikasjon på hvordan produktene dine blir behandlet etter de har forlatt lageret ditt, men hvordan skal du bruke de på riktig måte?

Last ned guiden gratis under!

Enten du vil teste hvor mye utstyret ditt tåler eller blir utsatt for, kommer ofte skadet frem til kunde eller kanskje ikke produktet virket da kunden satte på strømmen - uten at det var synlige skader på verken produkt eller emballasje? Alt dette kan støtindikatorer hjelpe deg med å finne ut. For å leses om hvordan du bruker de riktig, trykk på linken, så har vi laget en PDF med komplett prosedyre.

 

 

Har du spørsmål rundt bruken av støtindikatorer? Ta kontakt med oss på mail, telefon, eller bruk chatten her på siden!

 

Flere blogginnlegg

Hvordan bruke Zerust VCI papir
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust VCI papir

Flere og flere pakker produktene sine i VCI papir i stedet for plast, men hvordan gjør man det på riktig måte? Det får du lære her!

Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger

Når man skal bruke Zerust korrosjonsbeskyttende coatinger er det viktig at man bruker det riktig for et perfekt resultat. Her kan du se hvordan du får et rustfritt resultat hver gang!

Hvordan bruke rustfjerner
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke rustfjerner

For å få best mulig resultat ved bruk av Zerust rustfjerner er det viktig med godt forarbeid og at stegene følges. Her kan du se hvordan du får best mulig resultat og hvordan du bruker rustfjerner!

Hvordan bruke krympeplast
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke krympeplast

Hvordan man pakker produkter med krympeplast er en kunst og det krever trening for å få et skikkelig godt resultat. Denne guiden er skrevet av Zerust for hvordan man bruker Zerust OPS krympeplast med VCI, men er like gjeldende for vanlig krympeplast!

Hvordan installere Zerust VCI kapsler
  • 20. jan 2023
Hvordan installere Zerust VCI kapsler

Riktig installasjon av Zerust VCI kapsler er avgjørende for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Her ser du hvordan du gjør det på riktig måte avhengig av hvor store skap du skal beskytte!