Vask bilen med Salt-X - Unngå korrosjon fra veisalt!

Vask bilen med Salt-X - Unngå korrosjon fra veisalt!

Vinteren er her for fullt, og med den kommer snø, is og ikke minst veisalt. Mens veisaltet bidrar til å holde veiene trygge ved å smelte isen, kan det også utgjøre en trussel mot bilen din. Korrosjon forårsaket av veisaltet kan føre til alvorlige skader på kjøretøyet ditt, fra rust på karosseriet til korrosjon på bremser og drivverk.

Heldigvis er det en enkel og effektiv løsning som kan beskytte bilen din gjennom vintermånedene: Salt-X!

Hva er Salt-X?
Salt-X er en avansert løsning designet spesielt for å bekjempe korrosjon forårsaket av salt. Den unike sammensetningen av Salt-X gjør det til et kraftig verktøy for å nøytralisere og fjerne salt fra kjøretøyet ditt. Enten det er karosseriet, understellet eller andre metalloverflater, Salt-X bidrar til å bevare bilens tilstand og forlenge levetiden.

Hvordan fungerer det?
Salt-X virker ved å bryte ned og fjerne saltmolekylene fra overflatene på kjøretøyet ditt. Den danner også en beskyttende barriere som forhindrer ytterligere saltopphopning. Ved å spraye Salt-X på de utsatte områdene etter kjøring på saltede veier, kan du effektivt eliminere saltets skadelige virkninger!

Bruk salt-x fra konsentrat som du blander selv (Normalt blandingsforhold er 1:65)
eller kjøp med innebygd mikser som du kobler rett på hageslangen.

Tips: bruk 15ml i spylervæsketanken for å effektivt fjerne saltfilm fra frontruta!

Bruksanvisning:

1. Bruk først avfetting på bilen. Det er viktig at bilen er fri for fett for at salt-x skal virke.
2. Påfør Salt-X jevnt på alle eksponerte overflater, inkludert undersiden av bilen.
3. La Salt-X virke i noen minutter for å bryte ned saltet.
4. Skyll deretter kjøretøyet grundig med ferskvann igjen.
Du kan også legge et beskyttende lag med salt-x etterpå, uten å vaske av.

Fordeler med å bruke Salt-X:

1. Rustbeskyttelse: Salt-X hjelper til med å forhindre rustdannelse ved å fjerne saltavleiringer og gir en beskyttende hinne. Ved stekerne blanding vil også salt-x være en effektiv rustfjerner.
2. Forlenger levetiden: Ved å redusere korrosjonen kan Salt-X bidra til å forlenge levetiden til bilens komponenter.
3. Bevarer utseendet: Regelmessig bruk av Salt-X bidrar til å bevare bilens glans og utseende.
4. Beskytter investeringen: Å bruke Salt-X er en rimelig forsikring mot kostbare reparasjoner forårsaket av korrosjon.Konklusjon:
I vintermånedene er det viktig å ikke bare ta vare på veisikkerheten, men også på kjøretøyet ditt. Salt-X er en pålitelig løsning for å beskytte investeringen din mot de skadelige virkningene av veisalt. Ta skritt i dag for å sikre at din bil forblir rustfri og i optimal stand gjennom vinteren. Beskyttelsen du gir kjøretøyet ditt nå, vil lønne seg i form av forlenget levetid og reduserte vedlikeholdskostnader i fremtiden.