Equnior TR2149 preserveringsmanual

Det er ikke alltid like lett å tolke spesifikasjoner fra oljeselskapene. I denne bloggen forklarer vi hvilke produkter du skal bruke med referanse til avsnittene i Equinor sin preserveringsspec TR2149. 

Først: Last ned pdf-vedlegget. I margen finner du begrepene som Equinor og flere andre oljeselskap bruker, til høyre hva det tilsvarer i Reàl Marine's sortiment. Vi skal ha det meste av det som er avbildet på lager. Flenselokk, blindinger, og presenninger produseres vi raskt etter mål og tabeller.

 

Equinor tr2149 preserveringsmanual | Real Marine

Hvis våre forklaringer er ufullstendige kan du bare ta kontakt for gratis engineerings-tips. Vi får ofte spørsmål à la "kan det være nødvendig med så omfattende preservering når vi bare...?" Og noen ganger kan det være relevante motforestillinger, men ofte skyldes det at leverandøren ikke forstår at preserveringen må vare ikke bare til produktet er levert, men gjennom en hektisk anleggsperiode på 1-2 år. Dermed må en ta hensyn til verftets arbeid og regler, for eksempel krav til inspeksjonsåpninger, flammehemming, miljø, montering med preserveringen intakt og muligheten for å depreservere. Etter å ha samarbeidet med verftene i 20 år vet vi hva de egentlig ønsker, hva de kan akseptere av forenklinger, og hvilke krav som er ufravikelige.

Det verste som kan skje en leverandør er at preserveringen blir underkjent og rettet på av verftet med henvisning til innkjøpsbetingelsene. Timene som går med til dette kan bli fakturert tilbake til leverandøren. Da er det bedre å forvisse seg om at spec'en er oppfylt før du sender varene.

Vi har spec'er fra hele verden i arkivene med alle mulige forskjellige spesialvarianter og formuleringer. Kontakt oss gjerne hvis du sitter fast.

 

 

Abonnere på bloggen?

* indicates required

Ved å melde deg på vårt bloggabonnement tillater du oss å sende deg våre siste blogginnlegg og andre informasjonseposter.

Du kan melde deg av abonnementet når som helst ved å trykke på linken i bunnen av mailen. For mer informasjon om våre personvernregler, besøk nettsiden vår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.