Equnior TR2149 preserveringsmanual - Jon H Leren - Manualer, Preservering - Reál Marine AS

Equnior TR2149 preserveringsmanual

Det er ikke alltid like lett å tolke spesifikasjoner fra oljeselskapene. I denne bloggen forklarer vi hvilke produkter du skal bruke med referanse til avsnittene i Equinor sin preserveringsspec TR2149. 

Først: Last ned pdf-vedlegget. I margen finner du begrepene som Equinor og flere andre oljeselskap bruker, til høyre hva det tilsvarer i Reàl Marine's sortiment. Vi skal ha det meste av det som er avbildet på lager. Flenselokk, blindinger, og presenninger produseres vi raskt etter mål og tabeller.

 

Equinor tr2149 preserveringsmanual | Real Marine

Hvis våre forklaringer er ufullstendige kan du bare ta kontakt for gratis engineerings-tips. Vi får ofte spørsmål à la "kan det være nødvendig med så omfattende preservering når vi bare...?" Og noen ganger kan det være relevante motforestillinger, men ofte skyldes det at leverandøren ikke forstår at preserveringen må vare ikke bare til produktet er levert, men gjennom en hektisk anleggsperiode på 1-2 år. Dermed må en ta hensyn til verftets arbeid og regler, for eksempel krav til inspeksjonsåpninger, flammehemming, miljø, montering med preserveringen intakt og muligheten for å depreservere. Etter å ha samarbeidet med verftene i 20 år vet vi hva de egentlig ønsker, hva de kan akseptere av forenklinger, og hvilke krav som er ufravikelige.

Det verste som kan skje en leverandør er at preserveringen blir underkjent og rettet på av verftet med henvisning til innkjøpsbetingelsene. Timene som går med til dette kan bli fakturert tilbake til leverandøren. Da er det bedre å forvisse seg om at spec'en er oppfylt før du sender varene.

Vi har spec'er fra hele verden i arkivene med alle mulige forskjellige spesialvarianter og formuleringer. Kontakt oss gjerne hvis du sitter fast.

Flere blogginnlegg

Hvordan bruke Zerust VCI papir
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust VCI papir

Flere og flere pakker produktene sine i VCI papir i stedet for plast, men hvordan gjør man det på riktig måte? Det får du lære her!

Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger

Når man skal bruke Zerust korrosjonsbeskyttende coatinger er det viktig at man bruker det riktig for et perfekt resultat. Her kan du se hvordan du får et rustfritt resultat hver gang!

Hvordan bruke rustfjerner
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke rustfjerner

For å få best mulig resultat ved bruk av Zerust rustfjerner er det viktig med godt forarbeid og at stegene følges. Her kan du se hvordan du får best mulig resultat og hvordan du bruker rustfjerner!

Hvordan bruke krympeplast
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke krympeplast

Hvordan man pakker produkter med krympeplast er en kunst og det krever trening for å få et skikkelig godt resultat. Denne guiden er skrevet av Zerust for hvordan man bruker Zerust OPS krympeplast med VCI, men er like gjeldende for vanlig krympeplast!

Hvordan installere Zerust VCI kapsler
  • 20. jan 2023
Hvordan installere Zerust VCI kapsler

Riktig installasjon av Zerust VCI kapsler er avgjørende for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Her ser du hvordan du gjør det på riktig måte avhengig av hvor store skap du skal beskytte!