Hvordan preservere elektroskap - Erik Holsvik - Manualer, Preservering - Reál Marine AS

Hvordan preservere elektroskap

Hvilke produkter man skal velge for å preservere elektroskap for transport og lagring under anleggsfasen er ikke alltid like enkelt. Det er ikke alltid det står i kravspesifikasjonen fra oppdragsgiver nøyaktig hvordan man skal gjøre det og kanskje er ikke metodene deres tilstrekkelige for at skapene skal fungere 100% når strømmen omsider slås på? Det kan tross alt gå måneder og år fra skapet er ferdig til de skal settes i bruk.

Preservering elektroskap | Reál Marine AS

Vi har skrevet en komplett prosedyre for preservering av elektroskap som er i henhold til NORSOK, som dere gjerne kan adoptere og gjøre til en standardmetode for preservering, pakking, transport og lagring.

Prosedyren tar for seg følgende punkter:

Prosedyre for preservering av elektroskap | Reál Marine AS


1. Arbeid som må gjøres før preserveringen
2. Smøring og rengjøring
3. Beskyttelse med VCI dampfaseinhibitor
4. Beskyttelse med Silica Gel tørkemiddel
5. Vakuumpakking
6. Crate/kasse/seaworthy/weather proofing/presenning
7. Dokumentasjon
8. HMS

 

 

Vi sender deg prosedyren i PDF format ved at du trykker på knappen under

 

Flere blogginnlegg

Hvordan bruke Zerust VCI papir
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust VCI papir

Flere og flere pakker produktene sine i VCI papir i stedet for plast, men hvordan gjør man det på riktig måte? Det får du lære her!

Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger

Når man skal bruke Zerust korrosjonsbeskyttende coatinger er det viktig at man bruker det riktig for et perfekt resultat. Her kan du se hvordan du får et rustfritt resultat hver gang!

Hvordan bruke rustfjerner
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke rustfjerner

For å få best mulig resultat ved bruk av Zerust rustfjerner er det viktig med godt forarbeid og at stegene følges. Her kan du se hvordan du får best mulig resultat og hvordan du bruker rustfjerner!

Hvordan bruke krympeplast
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke krympeplast

Hvordan man pakker produkter med krympeplast er en kunst og det krever trening for å få et skikkelig godt resultat. Denne guiden er skrevet av Zerust for hvordan man bruker Zerust OPS krympeplast med VCI, men er like gjeldende for vanlig krympeplast!

Hvordan installere Zerust VCI kapsler
  • 20. jan 2023
Hvordan installere Zerust VCI kapsler

Riktig installasjon av Zerust VCI kapsler er avgjørende for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Her ser du hvordan du gjør det på riktig måte avhengig av hvor store skap du skal beskytte!