Hvordan preservere elektroskap

Hvilke produkter man skal velge for å preservere elektroskap for transport og lagring under anleggsfasen er ikke alltid like enkelt. Det er ikke alltid det står i kravspesifikasjonen fra oppdragsgiver nøyaktig hvordan man skal gjøre det og kanskje er ikke metodene deres tilstrekkelige for at skapene skal fungere 100% når strømmen omsider slås på? Det kan tross alt gå måneder og år fra skapet er ferdig til de skal settes i bruk.

Preservering elektroskap | Reál Marine AS

Vi har skrevet en komplett prosedyre for preservering av elektroskap som er i henhold til NORSOK, som dere gjerne kan adoptere og gjøre til en standardmetode for preservering, pakking, transport og lagring.

Prosedyren tar for seg følgende punkter:

Prosedyre for preservering av elektroskap | Reál Marine AS


1. Arbeid som må gjøres før preserveringen
2. Smøring og rengjøring
3. Beskyttelse med VCI dampfaseinhibitor
4. Beskyttelse med Silica Gel tørkemiddel
5. Vakuumpakking
6. Crate/kasse/seaworthy/weather proofing/presenning
7. Dokumentasjon
8. HMS

 

 

Vi sender deg prosedyren i PDF format ved at du trykker på knappen under

 

Få våre siste blogginnlegg rett i innboksen, èn gang i uken?

* indicates required

Ved å melde deg på vårt bloggabonnement tillater du oss å sende deg våre siste blogginnlegg og andre informasjonseposter.

Du kan melde deg av abonnementet når som helst ved å trykke på linken i bunnen av mailen. For mer informasjon om våre personvernregler, besøk nettsiden vår.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.