Våre 5 mest leste blogginnlegg - Erik Holsvik - Preservering - Reál Marine AS

Våre 5 mest leste blogginnlegg

Det nærmer seg sommerferie for mange, om den ikke allerede har begynt - og bloggen vår nærmer seg et halvt år gammel. Vi har gjort vårt beste for å fylle den med faglig innhold om preservering da dette var et fagfelt vi så det manglet mye informasjon om på nettet. På det nesten halve året vi har blogget har vi bygget opp en informativ database - og det er kanskje den største samlingen av fagstoff om preservering i Norge. Det er vi stolte av, og derfor får du nå en oppsummering med de 5 mest leste innleggene vi har publisert så langt

.

5.

Preservering av ventiler: 
https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/preservering-av-ventiler
"Skal en ventil ligge på lager er det viktig at den preserveres riktig slik at den fungerer når den en gang installeres."

4.
Produkter for kraftverk og trafo:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/produkter-for-kraftverk-og-trafo
"Et utvalg av våre produkter er spesielt mye brukt på kraftverk og transformatorer.
Vi leverer driftsmateriell som ionebyttere, regenereringskjemi, tørkemiddelventilatorerVCI emballasje sørger for korrosjonsfri lagring av dyrt materiell."

3.
Hvordan preservere subseautstyr:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/hvordan-preservere-subseautstyr-en-komplett-guide
"I fjor sommer ble vi spurt om hvordan preservere subseautstyr som skal stå lagret på kai med Nordsjøen som nærmeste nabo. Utstyret skal stå parat og må kunne settes i drift umiddelbart dersom noe skjer med det aktive utstyret på havets bunn i Nordsjøen. Da settes det høye krav til preservering når det skal stå ute i vær og vind på vestlandskysten."

2.
Preservering i tuneller – en fuktig utfordring:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/preservering-i-tuneller-en-fuktig-utfordring
"Å preservere elektronisk utstyr i tuneller er en utfordring – først og fremst pga den ekstremt høye luftfuktigheten og den lange anleggsfasen. Temperaturene er ganske forskjellige fra oppe på bakken, og grunnvannet er påvirket av konstruksjonene. Vi har etterhvert bygget oss opp god erfaring med å beskytte utstyr samferdselsprosjekter i Norge. Her får du informasjon om hvordan du skal beskytte elektroskap og annet elektronisk utstyr i kabinetter fram til prosjektet er ferdig."

1.
Equinor TR2149 Preserveringsmanual:
https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/equnior-preserveringsmanual

"Det er ikke alltid like lett å tolke spesifikasjoner fra oljeselskapene. I denne bloggen forklarer vi hvilke produkter du skal bruke med referanse til avsnittene i Equinor sin preserveringsspec TR2149."
Hele guiden i PDF får du tilsendt på epost, du må bare legge inn adressen din ved å følge knappen i innlegget :)


 

Flere blogginnlegg

Hvordan bruke Zerust VCI papir
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust VCI papir

Flere og flere pakker produktene sine i VCI papir i stedet for plast, men hvordan gjør man det på riktig måte? Det får du lære her!

Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke Zerust rustbeskyttende coatinger

Når man skal bruke Zerust korrosjonsbeskyttende coatinger er det viktig at man bruker det riktig for et perfekt resultat. Her kan du se hvordan du får et rustfritt resultat hver gang!

Hvordan bruke rustfjerner
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke rustfjerner

For å få best mulig resultat ved bruk av Zerust rustfjerner er det viktig med godt forarbeid og at stegene følges. Her kan du se hvordan du får best mulig resultat og hvordan du bruker rustfjerner!

Hvordan bruke krympeplast
  • 20. jan 2023
Hvordan bruke krympeplast

Hvordan man pakker produkter med krympeplast er en kunst og det krever trening for å få et skikkelig godt resultat. Denne guiden er skrevet av Zerust for hvordan man bruker Zerust OPS krympeplast med VCI, men er like gjeldende for vanlig krympeplast!

Hvordan installere Zerust VCI kapsler
  • 20. jan 2023
Hvordan installere Zerust VCI kapsler

Riktig installasjon av Zerust VCI kapsler er avgjørende for best mulig korrosjonsbeskyttelse. Her ser du hvordan du gjør det på riktig måte avhengig av hvor store skap du skal beskytte!