Våre 5 mest leste blogginnlegg - Erik Holsvik - Preservering - Reál Marine AS

Våre 5 mest leste blogginnlegg

Det nærmer seg sommerferie for mange, om den ikke allerede har begynt - og bloggen vår nærmer seg et halvt år gammel. Vi har gjort vårt beste for å fylle den med faglig innhold om preservering da dette var et fagfelt vi så det manglet mye informasjon om på nettet. På det nesten halve året vi har blogget har vi bygget opp en informativ database - og det er kanskje den største samlingen av fagstoff om preservering i Norge. Det er vi stolte av, og derfor får du nå en oppsummering med de 5 mest leste innleggene vi har publisert så langt

.

5.

Preservering av ventiler: 
https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/preservering-av-ventiler
"Skal en ventil ligge på lager er det viktig at den preserveres riktig slik at den fungerer når den en gang installeres."

4.
Produkter for kraftverk og trafo:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/produkter-for-kraftverk-og-trafo
"Et utvalg av våre produkter er spesielt mye brukt på kraftverk og transformatorer.
Vi leverer driftsmateriell som ionebyttere, regenereringskjemi, tørkemiddelventilatorerVCI emballasje sørger for korrosjonsfri lagring av dyrt materiell."

3.
Hvordan preservere subseautstyr:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/hvordan-preservere-subseautstyr-en-komplett-guide
"I fjor sommer ble vi spurt om hvordan preservere subseautstyr som skal stå lagret på kai med Nordsjøen som nærmeste nabo. Utstyret skal stå parat og må kunne settes i drift umiddelbart dersom noe skjer med det aktive utstyret på havets bunn i Nordsjøen. Da settes det høye krav til preservering når det skal stå ute i vær og vind på vestlandskysten."

2.
Preservering i tuneller – en fuktig utfordring:

https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/preservering-i-tuneller-en-fuktig-utfordring
"Å preservere elektronisk utstyr i tuneller er en utfordring – først og fremst pga den ekstremt høye luftfuktigheten og den lange anleggsfasen. Temperaturene er ganske forskjellige fra oppe på bakken, og grunnvannet er påvirket av konstruksjonene. Vi har etterhvert bygget oss opp god erfaring med å beskytte utstyr samferdselsprosjekter i Norge. Her får du informasjon om hvordan du skal beskytte elektroskap og annet elektronisk utstyr i kabinetter fram til prosjektet er ferdig."

1.
Equinor TR2149 Preserveringsmanual:
https://realmarine.no/blogs/preserveringsbloggen/equnior-preserveringsmanual

"Det er ikke alltid like lett å tolke spesifikasjoner fra oljeselskapene. I denne bloggen forklarer vi hvilke produkter du skal bruke med referanse til avsnittene i Equinor sin preserveringsspec TR2149."
Hele guiden i PDF får du tilsendt på epost, du må bare legge inn adressen din ved å følge knappen i innlegget :)